Om oss

Välkommen till Klara's Goda Presenter!

Gör någon glad med Klara`s Goda Presenter.

Vi säljer vackra designade förpackningar med konfektyr och te för alla tillfällen. Våra fina presentförpackningar är en perfekt merförsäljningsvara i din butik. Vi har de perfekta presenterna för julfesten, sommarfesten, födelsedagen, studenten mm då vi jobbar mycket med säsong. Dessutom har vi lång hållbarhet på våra produkter vilket är en fördel för våra återförsäljare.

Vi jobbar endast med återförsäljare och för att bli kund hos oss behöver ni handla för minst 3000- vid första tillfället.

Vi har valt att kalla oss Klara som kommer från latinets “clarus” som har betydelsen klar, lysande och det är just det vi vill, att våra presenter ska lysa upp tillvaron lite extra. Våra fina förpackningar, som är designade av konstnären Annica Petterson, fyller vi med lockande smaker, så att du kan ge bort en upplevelse för både öga och mun.

Vårt motto är; Gör någon glad!

Annica Petterson

Annica Petterson (www.annicapetterson.se) är konstnär och har försörjt sig på sitt konstnärsskap i över 25 år. Hon målar mestadels i olja men använder även blandtekniker. Hon är också en av Card Stores (www.thecardstore.se) konstnärer som gör original till deras kortkollektion.

Vi som jobbar på Klara´s

Säljansvarig

Ann-Sofie Backsell

Ekonomi / lager

Anders Högberg

Designer

Annica Petterson

Säljare

Anna Lönnberg

Säljare, Södra Sverige

Britt Fors