Skapa konto Varukorg0

Användarvillkor & integritetspolicy

Känn dig trygg när du handlar hos oss

Integritetspolicy

Vi har tidigare skickat dig information, nyhetsbrev mm med anledning av din yrkesroll.
 Vi skulle vilja fortsätta att göra det och hoppas att du är intresserad av att fortsätta att ta emot denna information.

Mot bakgrund av den nya EU: s allmänna databeskrivningsförordningen 2016/679 (GDPR), som trädde i kraft den 25 maj 2018, 
vill vi ge dig viss information om de uppgifter vi behandlar för att skicka information till dig.
 Vi respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter som vi behandlar.

De typer av data vi samlar in
Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar.
 Vi samlar in e-post adresser, telefon nr och yrkesbefattning.


Hur vi använder de data vi samlar in och lagrar
Vi använder kunduppgifter för att skicka nyhetsbrev och kunna söka på våra kunder i vårt system.

Vi säljer inte, hyr ut, distribuerar eller på annat sätt gör dina personuppgifter tillgängliga för tredje part.

Skäl för användning av dina personuppgifter
Lagring av dina uppgifter sparas för angivna ändamål som nämnts ovan så länge du fortsätter att var kund hos oss eller att vi, 
med grund i din yrkesroll, bedömer att du kan vara en potentiell kund hos oss.

Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi vår databehandling för ovan angivna ändamål 
och tar bort dina uppgifter från vårt register.

När vi behandlar personuppgifter för de ändamål som förklaras i det här meddelandet använder vi oss av våra legitima intressen
när det gäller att upprätthålla affärsrelationer och kommunicera med dig som en kontaktperson om verksamheten och våra erbjudanden. Vi anser att våra legitima intressen följer lagen och de rättsliga rättigheterna och friheterna i våra affärskontakter.

Hur vi delar informationen vi samlar in
Endast de personer som behöver behandla personuppgifter för ovan nämnda ändamål har tillgång till dina uppgifter.

Säkerhet
Vi använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter mot förluster och att skydda mot obehöriga personers tillgång. 
Vi granskar regelbundet våra säkerhetspolicyer och rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.

Dina val och rättigheter
Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar.

Du har rätt att veta vilka uppgifter vi behandlar om dig och kan begära en kopia.
 Du har också rätt att få felaktiga uppgifter om dig korrigerade och du kan i vissa fall be oss att radera dina uppgifter.

Observera att begränsningen eller raderingen av dina uppgifter kan innebära att vi inte kommer att kunna tillhandahålla de meddelanden och utskick som beskrivs ovan. 
Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register.

Avregistrering sker med ett mail till info@klarasgodapresenter.se

Du får detta utskick för att du är en kund hos oss eller har indikerat att du önskar att få information om våra kampanjer.

Användarvillkor

Genom att du får tillgång och använder den här webbsidan godkänner du Klaras Goda Presenter AB:s användarvillkor enligt nedan:

Klaras Goda Presenter AB förbehåller sig rätten att ändra eller uppdatera dessa användarvillkor.

Klaras Goda Presenter AB förbehåller sig också rätten att uppdatera och ändra webbplatserna liksom att avbryta eller på annat sätt begränsa användandet av dem.

Länkar
Vi kan via denna sida erbjuda länkar till andra webbsidor på Internet.

Klaras Goda Presenter AB är inte ansvarig för att dessa webbsidors innehåll är korrekt, då dessa sidor inte står under Klaras Goda Presenter AB:s kontroll.

Lösenord
Lösenord på den här webbsidan är avsedda för personligt bruk. Du är ansvarig för ditt lösenords säkerhet.

Klaras Goda Presenter AB har rätt att övervaka ditt lösenord och på eget bevåg begära att du ändrar det.

Användande av information på webbplatserna
Det är förbjudet att utan Klaras Goda Presenter AB:s samtycke göra kopior av hela eller delar på webbplatsen, oavsett med vilken teknik detta sker.

Bilder får laddas ner av befintlig och registrerad kund i syfte att skapa ökad försäljning.

Friskrivning, Ansvarsbegränsning
Du godkänner att all användning av informationen och av den här webbsidan sker på egen risk, att du tar fullt ansvar för direkta, oavsiktliga, 
indirekta skador eller följdskador som uppstår på grund av att du har tillgång till information eller använder information eller mjukvara som tillhandahålls av den här webbplatsen.

Klaras Goda Presenter AB ansvarar inte för något fall av skada som direkt eller indirekt orsakas av användningen av webbplatserna.

Vi kan tyvärr ej garantera att webbplatserna är virusfria.

Klaras Goda Presenter AB förbehåller sig rätten att använda producerade varor med tryck eller utan till marknadsföring och i reklamsyfte, om ej övrig överenskommelse skett.

Behörighetsregler
Dessa användarvillkor ska styras, tolkas och upprätthållas i enlighet med svensk lagstiftning. Om du har några frågor kring Klaras Goda Presenter AB:s användarvillkor är du välkommen att kontakta oss.